hobbit86 Posted October 11, 2025 Share Posted October 11, 2025 Добрый день! Старый персонаж, решил продолжить качать, но вот незадача, баффер на нем не работает, пишет - "Недостаточно необходимых предметов". Как вылечить? Я уже проголосовал несколько раз что бы LunaPlus получить, все без толку. Персонаж - MINIMA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidmup Posted April 11 Share Posted April 11 Всім привіт! Вирішив от показати знахідкою, можливо комусь із вас треба. Останні місяці відчув, що сплю погано, часто прокидаюся, а з самого ранку відчуваю себе, наче й не спав. Думав на роботу, на атмосферний тиск, а дружина видала: "Давай оновити постільну білизну на нормальну, а не оте страхіття з ринку". І отут я пішов в мережу. Якщо чесно, думав, що [url=https://postilnabilyzna.com/]підбір постільної білизни[/url] - це тільки "колір сподобався чи ні". Виявилось, ціла історія. Там тобі і бязь, ранфорс, сатин... А я в цих словах був нуль, поки не потрапив на сайт postilnabilyzna.com. Друзі, це ж криниця знань! Я залип майже годину. Там все як в енциклопедії: чітко розкладені усі тканини, від простої бязі до люксового сатину та льону. Навіть є табличка з описом щільності та того, скільки циклів прання витримує той чи інший матеріал. Це реально допомогло мені зрозуміти, чому один набір коштує умовні 800 грн, а другий — 2500. З цікавого особисто виніс: - Виявляється, насправді, українські та євро розміри трохи відрізняються, і перед замовленням треба озброїтися сантиметром заміряти свою ковдру, а не просто вірити напису «двоспальний». - Хто б міг подумати, що тепла фланель влітку — це капець, а якісний сатин дійсно дихає, тому що в неї плетіння ниток особливе. - На сайті написано, як правильно прати, щоб колір не зліз після кількох прань. Болісна тема для всіх, у кого пралка паше без вихідних. В результаті вирішили замовити спочатку один сатиновий комплект від нашого виробника (підтримав українське). Поки політ нормальний — сплю як немовлята, тканина приємна на дотик, не збивається й не б'є струмом. Словом, якщо ти, як і автор, до цього моменту думали, що підковдра — це не та річ, в що варто вникати, щиро раджу глянути огляд на тому сайті. Справді економить час на підбір та вберігає від покупки якоїсь фігні. Всім гарного сну! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts